Reparatie van Apple apparatuur

• Grafische chip vervangen • Display vervangen • iCloud lock verwijderen • Micro-solderen •

 

Klaar terwijl je wacht

Wij streven ernaar dat je op de reparatie kan wachten. Een scherm vervangen voor de iPhone is binnen een half uur gedaan.

 

12 maanden garantie

Wij durven met gemak 1 jaar garantie te geven op de door ons uitgevoerde reparatie’s en onderdelen.

 

Reviews

Veel tevreden klanten zijn bij ons weer naar huis gegaan, bekijk de reviews op Google reviews en klantenvertellen.nl

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn..

Je Playstation 4 dezelfde dag nog gerepareerd

We proberen altijd jou Playstation dezelde dag te repareren. De standaard wachtijd is 30 minuten reparatie tijd voor een laser vervangen. Je kan dus blijven wachten en ondertussen een kop koffie drinken. Chip of HDMI poort vervangen duurt langer dan moet je op een dag tellen.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

Mac-Fix timmert alweer bijna 10 jaar aan de weg met het repareren van Apple apparatuur. We zijn 2009 begonnen met het repareren van spelcomputers en laptops maar na het intreden van de iPhone, Macbook en iMac zijn we overgegaan naar deze toestellen. We kunnen u snel en vakkundig helpen met allerlei reparatie en software problemen we zijn zeker 30 procent goedkoper en in de meeste gevallen heb je je toestel de zelfde dag weer terug.

Na een afspraak (telefonisch, mail of via contactformulier) dan kan je meestal de zelfde dag langskomen we proberen dan meteen de reparatie uit te voeren mocht dit niet lukken of het duurt langer dan communiceren we dat met jou zodat je weet waar je aan toe bent. Reparatie van een scherm van de iPhone is meestal in 30 minuten gedaan daar kan je dus gewoon op wachten.

We werken altijd met originele onderdelen van Apple en daar geld een garantie periode voor van 1 jaar.

Bij de oplevering van je toestel krijg je altijd een factuur met BTW, deze factuur kan je ook gebruiken bij het indienen van een schade bij de verzekering.

Normaal gesproken gebeurt er niks met de data op je telefoon, laptop of iMac, behalve als we een Harde schijf of Nand-chip moeten vervangen. We zullen dan altijd een backup maken of dit met jou communiceren. Het is altijd verstandig om een backup te maken van je data wij zijn daar ook niet voor aansprakelijk.

We werken met originele onderdelen van Apple en daar geven we een jaar garantie op. We gebruiken ook andere merken zoals een batterij voor de Macbook of batterij voor de iPhone hier geven we ook een garantie op van 1 jaar.

Bij de meeste reparaties ben je je toestel niet langer dan 1 dag kwijt, voor het repareren van je iPhone meestal maar 30 minuten. Mocht het langer duren dan communiceren we dat altijd met jou.

Ja we gebruiken originele onderdelen van Apple je kan er ook voor kiezen om een ander merk te gebruiken zoals een Accu voor de macbook of iPhone maar dat zullen we je altijd van te voren vragen.

Je krijgt altijd een factuur met BTW, deze kan je bij de verzekering gebruiken als bewijs van reparatie, wil je een offerte van een reparatie voor de verzekering dan is dat geen probleem die maken we kosteloos voor je.