Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de iPhone 11 Pro Max. De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Onze reparaties gaan verder dan schermpjes vervangen, wij kunnen ook iPhones op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord, fingerprint (homebutton flex kabel) en gezichtsherkenning (front camera) kunnen uitvoeren. Ook kunnen we data recovering doen door de NAND chip uit te lezen en de data over zetten naar een andere NAND chip. Klik hier voor meer informatie.

Tip: Controleer ook de staat van uw batterij want als je toestel open moet dan kunnen we deze ook meteen vervangen als dat nodig is. Kijk verder op deze pagina hoe u dit snel kunt controleren cia het menu van je iPhone.

iPhone X

Prijzen reparatie iPhone 11 Pro Max

Soort reparatie Prijs
Scherm reparatie reparatie €395,-
Batterij vervangen €69,-
Backcover vervangen aanvraag
Hoofdtelefoon reparatie  aanvraag
Oplaad connector vervangen €79,-
Gezicht herkenning reparatie Aanvraag
Oorspeaker reparatie  aanvraag
Powerknop reparatie  aanvraag
Ringtoon speaker reparatie  aanvraag
Volume knop reparatie  aanvraag
Soort reparatie Prijs
Muteknop reparatie  aanvraag
Camera voorkant (Selfie) reparatie  aanvraag
Camera achterkant reparatie  aanvraag
Trilmotor vervangen Aanvraag
Software herstellen €35,-
Vochtschade herstellen Aanvraag
Moederbord reparatie Aanvraag
iCloud lock verwijderen Aanvraag
Geen onderzoekskosten €0,-
  • Playstation 4 onderdelen op voorraad

  • meer dan 10 jaar ervaring in de spelcomputer reparatie

  • 1 jaar garantie op de reparatie en onderdelen

  • Geen onderzoekskosten

  • No cure no pay

  • Your Content Goes Here

Maak een afspraak

Maak een afspraak via de mail, chat, telefoon of via de site, we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de iPhone 11 Pro te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de iPhone 11 Pro Max in

U kunt de iPhone 11 Pro Max brengen, de reparatie van een scherm duurt niet langer dan een half uur. Moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wanneer de telefoon klaar is

U kunt de iPhone 11 bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal of contant betalen en de iPhone 11 Pro met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we jou een prijs indicatie geven van kosten en tijdsduur.

iCloud lock verwijderen

Bij het verwijderen van een iCloud lock hoeft u niet perse langs te komen we hebben genoeg aan het iMei nummer waarmee we bij Apple het verzoek kunnen doen om de iCloud lock te verwijderen. Denk eraan iPhone 11 mag niet opgegeven zijn als gestolen of verloren in dat geval kunnen en mogen we de lock niet verwijderen.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Waarom je iPhone X scherm bij Mac-Fix laten vervangen?