Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de iPhone 11. De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Onze reparaties gaan verder dan schermpjes vervangen, wij kunnen ook iPhones op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord, fingerprint (homebutton flex kabel) en gezichtsherkenning (front camera) kunnen uitvoeren. Ook kunnen we data recovering doen door de NAND chip uit te lezen en de data over zetten naar een andere NAND chip. Klik hier voor meer informatie.

Tip: Controleer ook de staat van uw batterij want als je toestel open moet dan kunnen we deze ook meteen vervangen als dat nodig is. Kijk verder op deze pagina hoe u dit snel kunt controleren cia het menu van je iPhone.

iPhone X

Prijzen reparatie iPhone 11

Soort reparatie Prijs
Scherm reparatie reparatie €295,-
Batterij vervangen €69,-
Backcover (glas) vervangen €185,-
Hoofdtelefoon reparatie  aanvraag
Oplaad connector vervangen €79,-
Gezicht herkenning reparatie Aanvraag
Oorspeaker reparatie  aanvraag
Powerknop reparatie  aanvraag
Ringtoon speaker reparatie  aanvraag
Volume knop reparatie  aanvraag
Soort reparatie Prijs
Muteknop reparatie  aanvraag
Camera voorkant (Selfie) reparatie  aanvraag
Camera achterkant reparatie  aanvraag
Trilmotor vervangen Aanvraag
Software herstellen €35,-
Vochtschade herstellen Aanvraag
Moederbord reparatie Aanvraag
iCloud lock verwijderen Aanvraag
Geen onderzoekskosten €0,-

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Gratis parkeren

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

1 jaar garantie macfix

1 jaar garantie op elke reparatie en onderdelen

De onderdelen die wij gebruiken zijn van zo’n hoge kwaliteit dat we er gerust 1 jaar garantie op geven. Uiteraard ook op de reparatie geld deze periode, je krijgt een factuur en deze geld meteen als schriftelijk bewijs.

Afspraak macfix

Je Smartphone dezelfde dag nog gerepareerd

We proberen altijd jou iPhone of Smartphone dezelde dag te repareren, de standaard wachtijd is 20 minuten reparatie tijd voor een scherm vervangen. Je kan dus blijven wachten en ondertussen een kop koffie drinken.

Klaar terwijl je wacht

Klaar terwijl je wacht

Reparatie tijd van een scherm of ander onderdeel vervangen is zo kort dat je er gewoon op kunt wachten, je kan even rustig zitten en ondertussen een kop koffie of thee drinken.

Koffie tijd mac-fix

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via de mail, chat, telefoon of via de site, we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de iPhone 11 te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de iPhone 11 in

U kunt de iPhone 11 brengen, de reparatie van een scherm duurt niet langer dan een half uur. Moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wanneer de telefoon klaar is

U kunt de iPhone 11 bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal of contant betalen en de iPhone 11 met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we jou een prijs indicatie geven van kosten en tijdsduur.

iCloud lock verwijderen

Bij het verwijderen van een iCloud lock hoeft u niet perse langs te komen we hebben genoeg aan het iMei nummer waarmee we bij Apple het verzoek kunnen doen om de iCloud lock te verwijderen. Denk eraan iPhone 11 mag niet opgegeven zijn als gestolen of verloren in dat geval kunnen en mogen we de lock niet verwijderen.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Waarom je iPhone X scherm bij Mac-Fix laten vervangen?