iPhone 13 mini reparatie bij Mac-Fix Nijmegen

Is je scherm gebarsten of heb je geen beeld meer? we vervangen je scherm binnen 20 minuten. Afspraak is niet nodig je kunt gewoon langskomen we hebben altijd alle onderdelen op voorraad. De prijzen zijn ongeëvenaard en de goedkoopste van de regio. De prijzen zijn altijd inclusief montage en btw, de garantie periode is standaard 1 jaar op zowel de kopie schermen als op de originele displays. We brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus je kunt altijd vrijblijvend je telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. 

Tip: Controleer ook de staat van je batterij want als je toestel open moet dan kunnen we deze ook meteen vervangen als dat nodig is. Kijk verder op deze pagina hoe je dit snel kunt controleren via het menu van je iPhone.

iPhone X

Prijzen reparatie iPhone 13 Mini

Soort reparatie Prijs
Scherm reparatie (origineel) aanvraag
Batterij vervangen aanvraag
Glaze achterrkant vervangen (origineel) aanvraag
Hoofdtelefoon reparatie aanvraag
Oplaad connector vervangen aanvraag
Oorspeaker reparatie aanvraag
Powerknop reparatie aanvraag
Ringtoon speaker reparatie aanvraag
Volume knop reparatie aanvraag
Soort reparatie Prijs
Muteknop reparatie aanvraag
Camera voorkant (Selfie) reparatie aanvraag
Camera achterkant reparatie aanvraag
Trilmotor vervangen aanvraag
Software herstellen aanvraag
Vochtschade reparatie aanvraag
Moederbord reparatie aanvraag
iCloud lock verwijderen €150,00
Geen onderzoekskosten €0

iPhone 13 Mini reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iPhone 13 Mini door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iPhone 13 Mini in

Als je de iPhone 13 Mini inlevert test de monteur de telefoon en spreekt met je af welk scherm je erop wilt. Bij de meeste modellen kan je kiezen uit een copy of origineel scherm.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Je kan bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Na 20 minuten is de reparatie klaar

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

Betalen met PIN, contant of iDeal,

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (betalen met de PIN heeft onze voorkeur). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan

 

Check de conditie van je iPhone batterij

iPhone-conditie-batterij

Als je iPhone toch gerepareerd moet worden check dan ook je batterij of deze ook vervangen moet worden. Het is verstandig deze te vervangen als het nodig is vooral omdat je iPhone toch open moet.

Vanaf IOS 11.3 bij alle iPhones vanaf iPhone 6 de functie ‘conditie van de batterij’ toegevoegd door Apple.
Instellingen-> Batterij -> Batterijconditie

De iPhone test de toestand van de batterij en mocht de batterij onder de 85% van zijn capaciteit komt dan krijg je de melding ‘reparatie’ te zien. Als de iPhone ook aangeeft dat de batterij geen ‘piek prestaties’ meer ondersteund dan moet je de batterij ook meteen laten vervangen.

De garantie periode voor een reparatie iPhone batterijen is bij originele batterijen 1 jaar en bij de goedkopere batterijen 6 maanden. 

Apple iPhone 13 Mini scherm reparatie opties:

We onderscheiden ons, omdat we de beste copy XDR schermen gebruiken die in de markt te krijgen zijn. Door de populariteit van deze schermen kunnen we hele scherpen prijzen aanbieden met 12 maanden garantie.

 

Soort scherm Garantie Prijs incl. reparatie
Copy XDR LCD met copy glas 12 maanden Geen voorraad
Origineel XDR LCD met copy glas (refurbished) 12 maanden Geen voorraad
Origineel XDR LCD met origineel glas(geheel origineel dus) 12 maanden Op aanvraag

 

Belangrijk om te weten als je een scherm laat vervangen

Alle iPhone 13 mini schermen die wij plaatsen zijn van originele kwaliteit (copy) of zijn 100% origineel. Dit staat ook zo aangegeven in de prijslijst op alle schermen krijg je gewoon 1 jaar garantie.

Let op! Vanaf iPhone XS staat er een melding bij de instellingen van de iPhone dat Apple niet kan controleren of het scherm origineel is, deze melding krijg je altijd ook bij originele schermen dit komt doordat Apple een chip in het oude scherm heeft geplaatst die er voor zorgt dat de melding verschijnt zodra er een ander scherm op komt origineel of niet. Deze melding zie je alleen bij het opstarten van de iPhone en kan je gewoon weg schuiven, de melding zal na 2 weken in zijn geheel uit de instelling menu verdwijnen. Dit geld ook voor de batterij.

reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.5 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix