Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de iPhone X. De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar op zowel de copy schermen als op de originele display’s. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Onze reparaties gaan verder dan schermpjes vervangen, wij kunnen ook iPhones op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord, fingerprint (homebutton flex kabel) en gezichtsherkenning (front camera) kunnen uitvoeren. Ook kunnen we data recovering doen door de NAND chip uit te lezen en de data over zetten naar een andere NAND chip. Klik hier voor meer informatie.

Tip: Controleer ook de staat van uw batterij want als je toestel open moet dan kunnen we deze ook meteen vervangen als dat nodig is. Kijk verder op deze pagina hoe u dit snel kunt controleren cia het menu van je iPhone.

iPhone X

Prijzen reparatie iPhone X

Soort reparatie Prijs
Scherm reparatie reparatie €99,-
Batterij vervangen €49,-
Backcover vervangen €189,-
Hoofdtelefoon reparatie €79,-
Oplaad connector vervangen €79,-
Gezicht herkenning reparatie Aanvraag
Oorspeaker reparatie €89,-
Powerknop reparatie €89,-
Ringtoon speaker reparatie €79,-
Volume knop reparatie €89,-
Soort reparatie Prijs
Muteknop reparatie €99,-
Camera voorkant (Selfie) reparatie €129,-
Camera achterkant reparatie €139,-
Trilmotor vervangen Aanvraag
Software herstellen €35,-
Vochtschade herstellen Aanvraag
Moederbord reparatie Aanvraag
iCloud lock verwijderen Aanvraag
Geen onderzoekskosten €0,-

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Gratis parkeren

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

1 jaar garantie macfix

1 jaar garantie op elke reparatie en onderdelen

De onderdelen die wij gebruiken zijn van zo’n hoge kwaliteit dat we er gerust 1 jaar garantie op geven. Uiteraard ook op de reparatie geld deze periode, je krijgt een factuur en deze geld meteen als schriftelijk bewijs.

Afspraak macfix

Je Smartphone dezelfde dag nog gerepareerd

We proberen altijd jou iPhone of Smartphone dezelde dag te repareren, de standaard wachtijd is 20 minuten reparatie tijd voor een scherm vervangen. Je kan dus blijven wachten en ondertussen een kop koffie drinken.

Klaar terwijl je wacht

Klaar terwijl je wacht

Reparatie tijd van een scherm of ander onderdeel vervangen is zo kort dat je er gewoon op kunt wachten, je kan even rustig zitten en ondertussen een kop koffie of thee drinken.

Koffie tijd mac-fix

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via de mail, chat, telefoon of via de site, we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de iPhone X te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de iPhone X in

U kunt de iPhone X brengen, de reparatie van een scherm duurt niet langer dan een half uur. Moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wanneer de telefoon klaar is

U kunt de iPhone X bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal of contant betalen en de iPhone X met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we jou een prijs indicatie geven van kosten en tijdsduur.

iCloud lock verwijderen

Bij het verwijderen van een iCloud lock hoeft u niet perse langs te komen we hebben genoeg aan het iMei nummer waarmee we bij Apple het verzoek kunnen doen om de iCloud lock te verwijderen. Denk eraan iPhone X mag niet opgegeven zijn als gestolen of verloren in dat geval kunnen en mogen we de lock niet verwijderen.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Waarom je iPhone X scherm bij Mac-Fix laten vervangen?

Wij gebruiken de allerbeste kwaliteit OLED schermen die er te krijgen zijn in de markt voor onze reparaties. Daarom geven we met een gerust hart 1 JAAR garantie.

Belangrijk!

Als het glas kapot is van je iPhone X dan vervangen we het gehele scherm dus ook het LCD en het frame. Je krijgt dus een gehele nieuwe voorkant. Bij het monteren van het scherm gebruiken we voorgesneden adhesive bevestiging tape waardoor het scherm weer perfect op zijn plaats zit.

Gebroken LCD’s worden gerecycled

De LCD’s die wij van de smartphones afhalen leveren we in bij een bedrijf die de LCD’s hergebruiken we krijgen er een vergoeding voor. Hierdoor kunnen we de reparatie kosten zo laag houden, daarom zijn onze reparaties de goedkoopste van Nederland.

Voorwaarden voor de reparatie prijs

De boven genoemde prijzen gelden alleen als het OLED beeldscherm nog intakt is. Mocht het OLED beeldscherm defect zijn dan kunnen we het kapotte scherm niet meer verkopen als recycle scherm en komt er een toeslag van 50 euro op de reparatie. Je herkend een defect OLED beeldscherm aan strepen of vlekken in beeld of een geheel zwart beeld.

1 jaar garantie

Omdat we achter de kwaliteit van onze schermen staan geven we maar liefst 1 JAAR garantie dat geld ook voor dode pixtels. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie geven op val schade, dus is je scherm gebroken of beschadigd dan valt dat niet onder de garantie. Je krijgt altijd een factuur bij de reparatie en deze factuur geld tevens als garantie bewijs.