Mac-Fix.nliPhone back glass laserbmachine

Reparatie back cover voor de iPhone XS €69,00

De achterkant van een iPhone XS is van glas en is nog kwetsbaarder als het scherm. Als het glas van je achterkant van de iPhone XS gebroken is kunnen we dat vervangen met een lasermachine die de lijmlaag verbrand onder de glasplaat zodat we deze makkelijk kunnen verwijderen.

We hebben 2 soorten back covers, originele (met logo) en kopie (zonder logo). Aangezien dat meestal je telefoon in een hoesje zit zou je er voor kunnen kiezen om er een kopie glas plaatje op te laten zetten. Als je de iPhone XS oplaad via een draadloze oplader dan is het van belang dat de achterkant intact is omdat deze voor het contact zorgt met het oplaad plateau.

Iphone XS achterkant origineel €189,00
Iphone XS achterkant kopie (zonder logo) €69,00

iPhone XS back cover reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iPhone XS door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iPhone X in

Als je de iPhone XS inlevert test de monteur de telefoon en spreekt met je af welke achterkant je erop wilt, een originele met logo of een blanco achterkant.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Je kan bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Na ongeveer 45 minuten is de reparatie klaar

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

Betalen en factuur met garantie

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant(onze voorkeur gaat uit naar een betaling met de pin). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Achterkant verwijderen met een lasermachine, hoe dan?

iPhone X achterkant reparatie? Zo doen we dat.

Klik hier voor reparatie iPhone XS scherm reparatie

Klik hier voor reparatie iPhone XS batterij reparatie

Klik hier voor reparatie alle iPhones

Klik hier voor reparatie iPhone X oplaad connector

reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten van iPhone X achterkant reparatie altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.