Mac-Fix.nliphone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max batterij vervangen €59,00

Is je iPhone al na 4 uurtjes leeg? Of valt je iPhone uit bij 30 procent? Dan wordt het echt tijd om de batterij te vervangen. We gebruiken altijd batterijen van uitstekende kwaliteit waar we gerust 6 maanden garantie op geven!

Er is een enorm aanbod in de markt met allerlei batterijen voor de iPhone, maar er is ook een hele hoop vervuiling aan slechte kopie batterijen. We kopen de batterijen in bij een hele betrouwbare leverancier en hebben een retour percentage wat onder de 1% ligt dat is een prima resultaat.

De batterijen die wij gebruiken voor reparatie zijn allemaal gecheckt op veiligheid en daardoor bespaar je een hoop ellende, kom naar Mac-Fix voor een vervanging van je batterij en je kunt er weer een hele tijd tegenaan.

We hebben de batterij altijd op voorraad en je kan wachten op de reparatie, deze duurt niet langer dan hoog uit 20 minuten.

Hoelang kan je met je batterij doen als deze helemaal vol geladen is?

Apple beweert dat de batterij onder normale omstandigheden en gebruik 1 dag mee moet gaan voordat deze weer opgeladen moet worden. Onze ervaring is dat er veel factoren zijn die daarbij van invloed zijn zoals:

  1. Hoe fel heb je de verlichting staan van je scherm
  2. Hoe oud is je batterij
  3. hoeveel apps draaien er op de achtergrond
  4. Is de iPhone veel temperatuurs wisselingen onderhevig
  5. hoe frequent gebruik je de iPhone
  6. Welke Apps gebruik je
  7. gebruik je WIFI of Data
  8. Gebruik je de navigatie app veel

Twijfel je? Laat ons je batterij controleren of lees verder

 

Check de conditie van je iPhone batterij

iPhone-conditie-batterij

Als je iPhone toch gerepareerd moet worden check dan ook je batterij of deze ook vervangen moet worden. Het is verstandig deze te vervangen als het nodig is vooral omdat je iPhone toch open moet.

Vanaf IOS 11.3 bij alle iPhones vanaf iPhone 6 de functie ‘conditie van de batterij’ toegevoegd door Apple.
Instellingen-> Batterij -> Batterijconditie

De iPhone test de toestand van de batterij en mocht de batterij onder de 85% van zijn capaciteit komt dan krijg je de melding ‘reparatie’ te zien. Als de iPhone ook aangeeft dat de batterij geen ‘piek prestaties’ meer ondersteund dan moet je de batterij ook meteen laten vervangen.

De garantie periode voor een reparatie iPhone batterijen is bij originele batterijen 1 jaar en bij de goedkopere batterijen 6 maanden. Heb je vragen stel ze hier gerust.

iPhone XS Max batterij vervangen werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iPhone XS Max door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iPhone XS Max in

Als je de iPhone XS Max inlevert test de monteur de telefoon en spreekt met je af welk scherm je erop wilt.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Je kan bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Na 20 minuten is de reparatie klaar

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

Betalen met iDeal, PIN of contant

Na de reparatie kan je betalen met PIN, cash of iDeal(Onze voorkeur gaat uit naar PIN). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of iPhone X batterij vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.8 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
klantenvertellen mac-fix