Mac-Fix.nl

Reparatie van alle iWatch modellen

Alle modellen van de smartwatch iWatch kunnen we repareren. De meest voorkomende reparaties zijn glas (touchscreen) vervangen, compleet LCD vervangen en natuurkijk de batterij/accu vervangen. Vooral de batterij verliest na één jaar al een heel stuk van zijn vermogen en zul je dus tijdig moeten vervangen. Je hoeft geen afspraak te maken om de iWatch aan te bieden voor een reparatie.

iWatch reparatie
iWatch 1
iWatch 1 reparatie
iWatch 1
iWatch 2 reparatie
iWatch 1
iWatch 3 reparatie
iWatch 1
iWatch 4 reparatie
iWatch 1
iWatch 5 reparatie
reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Waarom je iWatch  bij Mac-Fix laten repareren?

Wij gebruiken alleen NIEUWE ORIGINELE onderdelen van Apple voor onze reparaties.
Daarom geven we met een gerust hart 1 JAAR garantie. We zijn ook nog eens de allergoedkoopste!

Belangrijk!

Als het glas kapot is van je iWatch dan vervangen we het glas en ook het touchscreen. Je krijgt dus een gehele nieuwe glasplaat met touchscreen. Bij het monteren van het scherm gebruiken we voorgesneden adhesive bevestiging tape waardoor het scherm weer perfect op zijn plaats zit.

Gebroken LCD’s worden gerecycled

De LCD’s die we van de smartphones, iPads en iWatch afhalen leveren we in bij een bedrijf die de LCD’s hergebruiken we krijgen er een vergoeding voor. Hierdoor kunnen we de reparatie kosten zo laag houden, daarom zijn onze reparaties de goedkoopste van Nederland.

Voorwaarden voor de reparatie prijs

De boven genoemde prijzen gelden alleen als het OLED beeldscherm nog intact is. Mocht het OLED beeldscherm defect zijn dan kunnen we het kapotte scherm niet meer verkopen als recycle scherm en komt er een toeslag op de reparatie. Je herkend een defect OLED beeldscherm aan strepen of vlekken in beeld.

1 jaar garantie

Omdat we achter de kwaliteit van onze schermen staan geven we maar liefst 1 JAAR garantie dat geld ook voor dode pixels. Je krijgt altijd een factuur bij de reparatie en deze factuur geld tevens als garantie bewijs. Gebroken schermen en vochtschade na de reparatie vallen buiten de garantie.