Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de iWatch Serie 3 38 mm en 42 mm. De prijzen zijn altijd inclusief montage en btw, de garantie periode is standaard 1 jaar. We brengen nooit onderzoekskosten in rekening, dus je kunt altijd vrijblijvend je iWatch laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

De reparaties die we uitvoeren aan de iWatch proberen we dezelfde dag nog te doen. Bij standaard reparaties zoals LCD vervangen lukt dat ook alleen als er onderdelen besteld moeten worden dan kan het langer duren, we zullen dit altijd met je overleggen.

Tip: Controleer ook de staat van uw batterij want als je toestel open moet dan kunnen we deze ook meteen vervangen als dat nodig is. Kijk verder op deze pagina hoe u dit snel kunt controleren via het menu van je iWatch.

iPad Air

Prijzen reparatie iWatch 42 mm series 3

Soort reparatie Prijs
Glas/touchscreen vervangen €129,-
LCD/glas compleet vervangen €229,-
Batterij vervangen €45,-
Power cable vervangen €49,-
Soort reparatie Prijs
Behuizing vervangen €85,-
Waterschade reparatie Op Aanvraag
Moederbord reparatie Op Aanvraag
Onderzoeks kosten €0,-

Prijzen reparatie iWatch 38 mm series 3

Soort reparatie Prijs
Glas/touchscreen vervangen €129,-
LCD/glas compleet vervangen €175,-
Batterij vervangen €45,-
Power cable vervangen €49,-
Soort reparatie Prijs
Behuizing vervangen €85,-
Waterschade reparatie Op Aanvraag
Moederbord reparatie Op Aanvraag
Onderzoeks kosten €0,-

Hebt u vragen of wilt u een reparatie inplannen?

Je kunt de iWatch altijd brengen tijdens onze openingstijden. Heb je toch een vraag over de reparaties die we aanbieden of de bijbehorende prijzen? Neem contact met ons op. Via de onderstaande knop kunt u de reparatie van uw iWatch series 1  bij ons inplannen. 

Neem contact op
Meld reparatie aan

Geen afspraak nodig.

Je hoeft geen afspraak te maken! Kom maar gewoon je kunt ook bellen of mailen als je dat fijner vind we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de iWatch serie 3 te repareren, zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever  de iWatch serie 3 in.

Je kunt de iWatch brengen, de reparatie van een scherm duurt niet langer dan een half uur. Moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met je. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wanneer de iWatch klaar is.

Je kunt de iWatch bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kun je met iDeal of contant betalen en de iWatch met factuur meenemen. De factuur is bovendien het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Opsturen van de iWatch.

We kunnen je een sticker mailen, zodat je de iWatch verzekerd kunt opsturen. Als de iWatch binnen is doen we meteen een prijsopave en kunnen we meteen beginnen, zodat je de iWatch na 2 tot 3 dagen weer terug hebt.

1 jaar garantie op de reparatie en onderdelen.

We staan 100% achter onze reparaties en onderdelen daarom geven we op alle reparaties en onderdelen 1 jaar garantie met uitzondering van de batterij daar geven we 4 maanden garantie op.

Beoordeel Mac-fix.

Na de reparatie vragen we het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen op je tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.