Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de MacBook Air 11.6 inch A1370 (2010 – 2011). De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Onze reparaties gaan verder dan schermpjes vervangen, wij kunnen ook iPhones op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord, fingerprint (homebutton flex kabel) en gezichtsherkenning (front camera) kunnen uitvoeren. Ook kunnen we data recovering doen door de NAND chip uit te lezen en de data over zetten naar een andere NAND chip. Klik hier voor meer informatie.

MacBook Air

MacBook Air 11.6 inch A1370 (2010 – 2011)

Soort reparatie Prijs
Compleet scherm vervangen €–,-
Toetsenbord vervangen €–,-
Trackpad vervangen €–,-
Accu vervangen OEM €–,-
Accu vervangen High Copy €–,-
Soort reparatie Prijs
SSD upgrade 120GB €–,-
SSD upgrade 240GB €–,-
SSD upgrade 480GB €–,-
SSD upgrade 1TB €–,-

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan

iPhone X reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iPhone X door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iPhone X in

Als je de iPhone X inlevert test de monteur de telefoon en spreekt met je af welk scherm je erop wilt.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Je kan bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Na 20 minuten is de reparatie klaar

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

Reparaties die langer duren

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant. Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.