Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de MacBook Pro Retina 13.3 inch A1425 (2012 – 2013). De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Onze reparaties gaan verder dan schermpjes vervangen, wij kunnen ook iPhones op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord, fingerprint (homebutton flex kabel) en gezichtsherkenning (front camera) kunnen uitvoeren. Ook kunnen we data recovering doen door de NAND chip uit te lezen en de data over zetten naar een andere NAND chip. Klik hier voor meer informatie.

MacBook Pro Retina

MacBook Pro Retina 13.3 inch A1425 (2012 – 2013)

Soort reparatie Prijs
LCD compleet vervangen €485,-
Topcover vervangen €185,-
Accu vervangen OEM €150,-
Accu vervangen High Copy €120,-
Trackpad vervangen €115,-
Soort reparatie Prijs
Toetsenbord vervangen €110,-
SSD upgrade 512 GB €235,-
SSD upgrade 1 TB €320,-
SSD upgrade 2 TB €450,-
Grafische chip vervangen Op aanvraag
Onderzoekskosten €0,-

Hebt u vragen of wilt u een reparatie inplannen?

Heeft u vragen over de reparaties die we aanbieden of de bijbehorende prijzen? Neem contact met ons op. Via de onderstaande knop kunt u de reparatie van uw MacBook Pro Retina 13.3 inch A1425 (2012 – 2013) bij ons inplannen. Schroom niet om contact op te nemen.

Neem contact op
Meld reparatie aan

Maak een afspraak

Maak een afspraak via de mail, chat, telefoon of via de site, we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de MacBook te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de MacBook in

U kunt de MacBook brengen, de reparatie van een scherm duurt niet langer dan een half uur. Moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wanneer de telefoon klaar is

U kunt de MacBook bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal of contant betalen en de MacBook met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we jou een prijs indicatie geven van kosten en tijdsduur.

iCloud lock verwijderen

Bij het verwijderen van een iCloud lock hoeft u niet perse langs te komen we hebben genoeg aan het iMei nummer waarmee we bij Apple het verzoek kunnen doen om de iCloud lock te verwijderen. Denk eraan MacBook mag niet opgegeven zijn als gestolen of verloren in dat geval kunnen en mogen we de lock niet verwijderen.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Waarom je iPhone 11 scherm bij Mac-Fix laten vervangen?