Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de MacBook Air 11 inch A1375 (late 2010 – mid. 2011). De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw Macbook laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Onze reparaties gaan verder dan schermen vervangen, wij kunnen ook Macbooks op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord reparaties kunnen uitvoeren en waterschade problemen kunnen oplossen, deze reparaties kunnen wat langer duren maar je macbook is dat zeker waard. Ook kunnen we data recovering doen door de SSD dimm uit te lezen en de data over zetten naar een andere SSD of harde schijf. Klik hier voor een offerte aan te vragen.

MacBook Air

MacBook Air 11 inch A1370 (late 2010 – mid. 2011)

Soort reparatie Prijs
Compleet scherm vervangen €299,00
Toetsenbord vervangen €89,00
Trackpad vervangen €49,00
Accu vervangen OEM €79,00
WIFI module vervangen €49,00
Soort reparatie Prijs
Topcover vervangen €160,00
Vochtschade reinigen(ultrasoon) €60,00
Moederbord reparatie €120,00
Magsafe DC I/O board vervangen €95,00

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan

Macbook reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je Macbook door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de Macbook in

Als je de Macbook inlevert test de reparateur de Macbook en spreekt met je af wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten zullen zijn.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Als het om een kleine reparatie gaat dan kan je bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Als de reparatie klaar is

Als de reparatie klaar is roept de reparateur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de Macbook te testen en eventuele vragen te stellen. Als de Macbook is ingeleverd voor reparatie bellen we je op als de reparatie klaar is.

Betalen met iDeal, PIN of contant

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (onze voorkeur gaat uit naar betaling met de PIN). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Zekerheden vervangen van een batterij voor de Macbook:

  • Originele kwaliteit batterijen met 0 cycli

  • 12 maanden garantie

  • inclusief inbouwen van de batterij

  • Prima kwaliteit prijs verhouding

  • Meeste batterijen op voorraad

batterij-macbook-vervangen
Macbook Air upgrade

Te weinig opslag ruimte? Breid je SSD-opslag geheugen uit.

Een MacBook Air heeft maar weinig opslag ruimte, dat kan soms erg lastig zijn vooral als je opslag capaciteit al bijna vol is. Wij kunnen vrij eenvoudig jouw opslag ruimte vergroten naar het dubbele of misschien wel 3 dubbele als wat er nu in jou MacBook Air zit. De meest gebruikte SSD-geheugen dimmen zijn 250 GB, 500 GB en 1 TB. Een back-up overzetten van de oude SSD is geen probleem.

 

De beste kwaliteit schermen, nieuw en origineel.

Als je display defect is kunnen wij deze voor je vervangen en meestal direct. De schermen die wij inkopen zijn 100% origineel en nieuw, de garantie periode is 1 jaar. We gebruiken dus geen refurbished schermen zoals er genoeg te koop zijn op internet. De nieuwste modellen MacBook schermen hebben allemaal Turetone en zijn 100% origineel van Apple. Het vervangen van een compleet LCD duurt meestal maar 30 minuten en je kan er dus op wachten.

Macbook Scherm

Kijk zo ziet een reparatie van een Macbook eruit

Klik hier voor het reparatie overzicht van de iPad

Klik hier voor het reparatie overzicht van de iPhone.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de iMac.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de spelcomputers

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.5 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix