Mac-Fix.nl

Reparatie Macbook Air

We bieden bijna alle reparaties aan die mogelijk zijn voor een Apple Macbook Air. Onze prijzen liggen 20 to 50 procent onder de prijs van Apple Care. Ook ben je de Macbook vaak maar even kwijt dit tot tegenstelling van Apple waar dit al snel 1 tot 3 maanden is. Heb je een probleem met je Macbook of wil je een upgrade van het geheugen kom dan gerust langs, we rekenen nooit onderzoekskosten. Je kan altijd zo binnen lopen, een afspraak maken is niet verplicht maar kan ook klik hier als je dat zou willen.

Macbook Pro A1278
Macbook reparatie

Welke Macbook Air heb je? 

Modelnummer en bouwjaar staan altijd onder op de Macbook Air.

Macbook Air A1237

Macbook Air 13″
Model: A1237
(begin 2008- end 2008)

MacBook-Air-A1304

Macbook Air 13″ 
Model: A1304
(mid 2008- eind 2009)

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan

Meest voorkomende reparaties bij een Apple Macbook Pro

Accu vervangen van de Macbook

Als je Macbook Pro snel leeg is of als je constant de netstroom moet gebruiken dan moet de accu vervangen worden. Het vervangen van de accu is erg snel gedaan en je kan er gewoon op blijven wachten. We hebben de nieuwe batterij altijd op voorraad dus je kan er gewoon voor langskomen. De garantie periode voor een accu is één jaar. De batterijen die we gebruiken zijn van een zeer hoge en originele  kwaliteit. Met een nieuwe accu in je Macbook kan je er weer jasren tegenaan.

batterij-macbook-vervangen
SSD iMac

HDD vervangen voor een SSD

Een SSD in je iMac is een wereld van een verschil als je dat met een HDD vergelijkt. Maak je iMac tot 15x sneller en laat er een SSD in zetten je krijgt er geen spijt van. Een harde schijf blijft de zwakke schakel als het om de snelheid gaat van een iMac, ook de warmteafgifte van een SSD is vergeleken met een HDD zo goed als nul. Wil je een extra SSD erbij, zodat je meer opslag hebt en de OSX op een apprte SSD kan laten draaien? Geen probleem dat kunnen we zo regelen, we backuppen en installeren alles weer op de nieuwe SSD.

SSD upgrade voor meer snelheid

Is je Macbook erg langzaam geworden dan is het zeker de moeite waard om de HDD te vervangen voor een SSD. Een SSD is vele malen  sneller  dan een harde schijf, we adviseren dat dan ook zeker. Je kan er ook voor kiezen om de HDD te laten zitten en de SSD er gewoon bij te zetten ter vervanging  van de DVD-drive, hiervoor moet er wel eerst een speciale bracket geplaatst worden.

SSD versus HDD
reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

iMac reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iMac door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iMac in

Als je de iMac inlevert test de reparateur de iMac en spreekt met je af wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten zullen zijn.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Als het om een kleine reparatie gaat dan kan je bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Als de reparatie klaar is

Als de reparatie klaar is roept de reparateur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de macbook te testen en eventuele vragen te stellen. Als de Macbook is ingeleverd voor reparatie bellen we je op als de reparatie klaar is.

Betalen met iDeal, PIN of contant

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (onze voorkeur gaat uit naar betaling met de PIN). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.5 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix