Op deze pagina ziet u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de MacBook Pro Retina 13 inch A1502 (late 2013 – early 2015). De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw Macbook laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Onze reparaties gaan verder dan schermen vervangen, wij kunnen ook Macbooks op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord reparaties kunnen uitvoeren en waterschade problemen kunnen oplossen, deze reparaties kunnen wat langer duren maar je macbook is dat zeker waard. Ook kunnen we data recovering doen door de SSD dimm uit te lezen en de data over zetten naar een andere SSD of harde schijf. Klik hier voor een offerte aan te vragen.

 

MacBook Pro Retina

MacBook Pro Retina 13 inch A1502 (late 2013 – early 2015)

Soort reparatie Prijs
LCD scherm vervangen late 2013 – 2014 €539,00
LCD scherm vervangen 2015 €549,00
Top case vervangen €170,00
Batterij vervangen €130,00
Wifi board vervangen €79,00
Trackpad vervangen €89,00
Soort reparatie Prijs
Toetsenbord vervangen €109,00
SSD upgrade 1 TB €245,00
SSD upgrade 2 TB €345,00
Magsafe power connector vervangen €75,00
Vocht schade ultrasoon reinigen €60,00
Moederbord reparatie €120,0 (vanaf)
Onderzoekskosten €0,00

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan

Macbook reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je Macbook door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de Macbook in

Als je de Macbook inlevert test de reparateur de Macbook en spreekt met je af wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten zullen zijn.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Als het om een kleine reparatie gaat dan kan je bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Als de reparatie klaar is

Als de reparatie klaar is roept de reparateur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de Macbook te testen en eventuele vragen te stellen. Als de Macbook is ingeleverd voor reparatie bellen we je op als de reparatie klaar is.

Betalen met iDeal, PIN of contant

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (onze voorkeur gaat uit naar betaling met de PIN). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Zekerheden vervangen van een batterij voor de Macbook:

  • Originele kwaliteit batterijen met 0 cycli

  • 12 maanden garantie

  • inclusief inbouwen van de batterij

  • Prima kwaliteit prijs verhouding

  • Meeste batterijen op voorraad

batterij-macbook-vervangen

Problemen met de coating van je scherm?

Wij kunnen de coating van je Macbook verwijderen!

Ziet je scherm eruit zoals hier naast afgebeeld? Wij helpen je van dit probleem af, je bent je Macbook niet langer dan 2 uur kwijt wij verwijderen dan de coating van het LCD en je krijgt weer een scherm wat er als nieuw uit ziet. De prijs van het verwijderen van de coating van het scherm is 80 euro.

Vooral de Macbook Pro Retina van 2013 tot en met 2015 hebben last van vlekken in het LCD. Als we de coating verwijderd hebben kan je de Macbook weer gebruiken en functioneerd het scherm weer als vanouds. De vlekken zjn blijvend verwijderd en zullen niet meer terug komen. We geven 1 jaar garantie op deze reparatie, wil je de Macbook opsturen kan dat ook we zullen de reparatie doen op de zelfde dag als de macbook binnenkomt. Klik hier voor meer informatie.

Macbook Coating problemen
macbook-vocht-schade

Vocht schade reparatie.

Jouw MacBook Air heeft vochtschade opgelopen? Dan is het van belang dat je de Macbook zo snel als mogelijk langs brengt zodat we direct met het schoonmaak proces kunnen beginnen. Het is zaak dat we het moederbord zo snel mogelijk in de ultrasoon reiniger doen om verdere corosie te voorkomen en zo er voor te zorgen dat vitale componenten niet beschadigd raken. Zet de Macbook ook niet meer aan om deze te testen of deze aan gaat! het is van belang dat zo snel als nogelijk de batterij losgekoppeld moet worden om verdere beschadigingen te voorkomen.

 

Kijk zo ziet een reparatie van een Macbook eruit

Klik hier voor het reparatie overzicht van de iPad

Klik hier voor het reparatie overzicht van de iPhone.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de iMac.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de spelcomputers

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.5  uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix