Mac-Fix.nl

Reparatie Macbook Pro (Retina)

We bieden bijna alle reparaties aan die mogelijk zijn voor een Apple Macbook. Onze prijzen liggen 20 to 50 procent onder de prijs van Apple Care. Ook ben je de Macbook vaak maar even kwijt dit tot tegenstelling van Apple waar dit al snel 1 tot 3 maanden is. Heb je een probleem met je Macbook kom dan gerust langs we, rekenen nooit onderzoekskosten. Je kan altijd zo binnen lopen, een afspraak maken is niet verplicht maar kan ook klik hier als je dat zou willen.

Macbook reparatie Mac-fix

Welke Macbook heb je? 

Modelnummer en bouwjaar staat altijd onder op de macbook

 

Macbook Model Bouwjaar inch Reparatie pagina
Macbook Pro 13-inch A1278 Medio 2009  /  Medio 2012 13 inch klik hier
Macbook Pro 15-inch A1286 Medio 2009  /  Medio 2012 15 inch klik hier
Macbook Pro 17-inch A1297 Medio 2009 / Eind 2011 17 inch klik hier
Macbook Pro Retina A1425 2012 13 inch klik hier
Macbook Pro 13-inch A1502 Late 2013 /  begin 2015 13 inch klik hier
Macbook Pro Retina A1398 2013 t/m 2015 15 inch klik hier
Macbook Pro Retina A1706 (met touchbar) 2016 t/m 2017 13 inch klik hier
MacBook Pro 15-inch Touch A1707 (met touchbar) begin 2016 / medio 2017 15 inch klik hier
Macbook Pro 13-inch A1708   Medio 2017 13 inch klik hier
Macbook Pro Retina A1534 2015 t/m 2016 12 inch klik hier

Belangrijkste reparaties voor de Macbook

Macbook Pro accu vervangen

Laat je accu van je Macbook Pro bijna niet meer op? Of is de accu na een half uur alweer leeg? Dan wordt het tijd om de batterij-accu te vervangen. We gebruiken originele accu’s en thirth party accu’s die als het gaat om de prijs aantrekkelijker zijn. Het vervangen van een accu kan een lastig klusje zijn, omdat deze vaak vast geplakt zitten aan de bodemplaat of aan de behuizing. Vaak moet het moederbord en het toetsenbord ook verwijderd worden, laat het dus aan de specialist over, we hebben hier jaren ervaring mee.

macbook pro batterij vervangen
macbook toetsenbord vervangen

Macbook Pro toetsenbord vervangen

Toetsenbord vervangen voor een Macbook Pro is een reparatie die we dagelijks uitvoeren. We hebben alle toetsenborden op voorraad en deze reparatie kunnen we dezelfde dag uitvoeren. Is er een kop koffie of een glas water over het toetsenbord gevallen dan is het van belang dat je zo snel als mogelijk de reparatie laat uitvoeren in verband met corosie vorming op het moederbord. Kom dus snel naar Mac-Fix als het toetsenbord gerepareerd moet worden.

Macbook Pro display vervangen

Als het display strepen, vlekken of helemaal geen beeld geeft dan moet het LCD vervangen worden. Bij alle Retina Macbooks vervangen we de complete klep (LCD assembly), bij de Macbook Pro tot en met 2012 vervangen we het LCD of de glasplaat als deze gebroken is. Alle LCD’s die we vervangen zijn nieuw en hebben een garantie van 1 jaar. Check onze prijzen voor deze reparatie, onze prijzen zijn ongeëvenaard en stukken goedkoper dan Apple Care. Deze reparatie kunnen we binnen een uur uitvoeren en een factuur voor de verzekering is geen probleem.

macbook pro retina display vervangen
chip reparatie mac-fix

Macbook Pro grafische chip vervangen

Vooral bij de modellen uit 2009 tot 2013 wil de grafische chip nog wel eens kapot gaan door de warmte. Als de grafische chip te warm wordt dan springen er kleine soldeerverbindingen kapot en wordt het contact met het moederbord verbroken. Het beste kan dan de hele chip vervangen worden, we hebben infra-rood soldeer en de-soldeer apparaat om deze reparatie uit te voeren.

reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je Macbook door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je Macbook aanbieden voor reparatie.

Lever de Macbook in

Je kan de Macbook brengen, de reparatie tijden voor een Macbook wisselen nog al. LCD vervangen duurt een uur maar moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering. Wacht rustig bij ons en neem een kop koffie.

Wanneer de Macbook klaar is

U kunt de Macbook  bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal, PIN of contant betalen en de Apple macbook met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Wachten op de reparatie

Als je de Macbook hebt ingeleverd dan kun je bij ons in de shop gewoon wachten, we hebben voldoende zitplaatsen en de koffie of thee is gratis. Zodra de reparatie klaar is dan roepen we je weer.

Reparaties die langer duren

Als er onderdelen besteld moeten worden of een reparatie duurt langer bijvoorbeeld bij grafische chip reparatie nemen we de macbook in en bellen we je als de macbook klaar is. Je krijgt altijd een bewijs van inlevering en er wordt een tijdsduur van de reparatie met je afgesproken.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.6 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix