Samsung Galaxy Note 10 - Mac-Fix

Modelnummer van de Samsung Galaxy Note 10 Plus is SM-N975F

Op deze pagina vindt u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze schermen. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, daarvoor kunt altijd vrijblijvend uw Smartphone laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

  • Originele Samsung onderdelen, dus NIET refurbished

  • Onderdelen en Scherm altijd op voorraad

  • GEEN afspraak nodig! 

  • Reparatie tijd 20 minuten!

  • 1 jaar schriftelijke garantie op een factuur

  • Wachten op de reparatie, koffie en thee gratis

Prijzen reparatie Samsung Galaxy Note 10 Plus

Soort Reparatie Prijs
Scherm vervangen incl. frame (Zwart, Wit en Zilver) €249,-
Batterij vervangen €59,-
Backcover  vervangen  €59,-
USB oplaad connector vervangen €69,-
Soort Reparatie Prijs
Camera module achter vervangen €165,-
Camera voor vervangen €59,-
Vochtschade reparatie Aanvraag
Moederbord reparatie Aanvraag
Onderzoekskosten €0,-

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je Macbook door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je Macbook aanbieden voor reparatie.

Lever de Macbook in

Je kan de Macbook brengen, de reparatie tijden voor een Macbook wisselen nog al. LCD vervangen duurt een uur maar moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering. Wacht rustig bij ons en neem een kop koffie.

Wanneer de Macbook klaar is

U kunt de Macbook  bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal, PIN of contant betalen en de Apple macbook met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Wachten op de reparatie

Als je de Macbook hebt ingeleverd dan kun je bij ons in de shop gewoon wachten, we hebben voldoende zitplaatsen en de koffie of thee is gratis. Zodra de reparatie klaar is dan roepen we je weer.

Reparaties die langer duren

Als er onderdelen besteld moeten worden of een reparatie duurt langer bijvoorbeeld bij grafische chip reparatie nemen we de macbook in en bellen we je als de macbook klaar is. Je krijgt altijd een bewijs van inlevering en er wordt een tijdsduur van de reparatie met je afgesproken.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Waarom je iWatch  bij Mac-Fix laten repareren?

Wij gebruiken alleen NIEUWE ORIGINELE onderdelen van Apple voor onze reparaties. Daarom geven we met een gerust hart 1 JAAR garantie. We zijn ook nog eens de allergoedkoopste!

Belangrijk!

Als het glas kapot is van je iWatch dan vervangen we het glas en ook het touchscreen. Je krijgt dus een gehele nieuwe glasplaat met touchscreen. Bij het monteren van het scherm gebruiken we voorgesneden adhesive bevestiging tape waardoor het scherm weer perfect op zijn plaats zit.

Gebroken LCD’s worden gerecycled

De LCD’s die we van de smartphones, iPads en iWatch afhalen leveren we in bij een bedrijf die de LCD’s hergebruiken we krijgen er een vergoeding voor. Hierdoor kunnen we de reparatie kosten zo laag houden, daarom zijn onze reparaties de goedkoopste van Nederland.

Voorwaarden voor de reparatie prijs

De boven genoemde prijzen gelden alleen als het OLED beeldscherm nog intact is. Mocht het OLED beeldscherm defect zijn dan kunnen we het kapotte scherm niet meer verkopen als recycle scherm en komt er een toeslag op de reparatie. Je herkend een defect OLED beeldscherm aan strepen of vlekken in beeld.

1 jaar garantie

Omdat we achter de kwaliteit van onze schermen staan geven we maar liefst 1 JAAR garantie dat geld ook voor dode pixels. Je krijgt altijd een factuur bij de reparatie en deze factuur geld tevens als garantie bewijs. Gebroken schermen en vochtschade na de reparatie vallen buiten de garantie.

Reparatie lijsten voor de Samsung Note 10+