Samsung Dock connector reparatie

Heb je problemen met het opladen van je Samsung smartphone?

Dan is de USB dockconnector kapot en moet vervangen worden door een nieuwe. Onze reparateurs hebben jaren ervaring om deze connector snel en vakkundig te vervangen te repareren. Je hoeft er geen afspraak voor te maken we hebben alle connectors op voorraad, zodat we je meteen kunnen helpen.

Houdt er rekening mee dat vooral bij de nieuwere modellen de telefoon helemaal uit elkaar moet om de connector te kunnen vervangen. Laat dit door Mac-Fix doen we doen dit klusje zonder problemen voor je, zodat je niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Samsung dock connector vervangen

Wanneer moet je de connector laten vervangen?

Laat je dock connector vervangen als je de volgende problemen hebt:

  1. Er zit veel speling op je USB-C connector als je deze inplugt in de connector
  2. De telefoon wordt niet meer opgeladen terwijl je lader in orde is
  3. De telefoon wordt helemaal niet opgeladen

 

Prijzen voor het vervangen van de laad connector Samsung Galaxy

Samsung modellen prijzen
Samsung A3, A5, A6, A7 en A8 modellen €39,-
Samsung A9, A10, A20, A40, A50 en A70 modellen €59,-
Samsung  Alle J modellen (moeten gesoldeerd worden) €49,-
Samsung S4, S5, S6, S7  modellen €49,-
Samsung S8, S9 en S10 modellen €59,-
Samsung Note 1, Note 2, Note 3 en Note 4 modellen €49,-
Samsung Note 8, Note 9, Note 10 en Note 10 plus modellen €59,-
Samsung M20 model €59,-

* Bij de modellen met glazen achterkant kan er een toeslag van 15 euro bijkomen ivm. breuk bij het verwijderen van de achterkant.

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je Macbook door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je Macbook aanbieden voor reparatie.

Lever de Macbook in

Je kan de Macbook brengen, de reparatie tijden voor een Macbook wisselen nog al. LCD vervangen duurt een uur maar moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering. Wacht rustig bij ons en neem een kop koffie.

Wanneer de Macbook klaar is

U kunt de Macbook  bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal, PIN of contant betalen en de Apple macbook met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Wachten op de reparatie

Als je de Macbook hebt ingeleverd dan kun je bij ons in de shop gewoon wachten, we hebben voldoende zitplaatsen en de koffie of thee is gratis. Zodra de reparatie klaar is dan roepen we je weer.

Reparaties die langer duren

Als er onderdelen besteld moeten worden of een reparatie duurt langer bijvoorbeeld bij grafische chip reparatie nemen we de macbook in en bellen we je als de macbook klaar is. Je krijgt altijd een bewijs van inlevering en er wordt een tijdsduur van de reparatie met je afgesproken.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Kijk zo ziet een reparatie eruit van een Samsung laad connector

 

Kijk hier voor alle Samsung modellen.
Kijk hier voor  reparatie scherm Samsung.
Kijk hier voor back cover reparatie Samsung.
Kijk hier voor batterij vervangen Samsung.

reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.