Zekerheden als je bij Mac-Fix je Spelcomputer laat repareren.

  • 10 jaar ervaring in het repareren van Spelcomputers

  • Meeste onderdelen op voorraad

  • Geen afspraak nodig, je kan gewoon langs komen

  • 12 maanden garantie op de reparatie

  • Gratis parkeren recht voor de deur

  • Gratis koffie en thee tijdens het wachten

  • Geen onderzoekskosten

  • Altijd een factuur met garantie specificatie

Prijzen en uitleg reparatie Spelcomputers bij Mac-Fix Nijmegen

ps4 reparatie
Playstation 4
PS5 reparatie
Playstation 5
Xbox One reparatie
Xbox One
NINTENDO-Switch
Nintendo Switch
Wii U

Belangrijk om te weten wanneer je de Spelcomputer laat repareren

Afspraak niet nodig

Afspraak is niet nodig je kunt zo langskomen wil je toch een afspraak maken doe dat dan via de mail, Whatsapp, telefoon of via de site. We zullen dan snel een tijdstip afspreken om de Spelcomputer te repareren, zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de Spelcomputer in

Breng de Spelcomputer langs, de reparatie van een Spelcomputer duurt meestal een dag, behalve het vervangen van een laser dat duurt maar een uur. Mocht een reparatie langer duren dan spreken we dat altijd af met je. Je krijgt een bewijs van inlevering. Als je bij ons op de zaak wil wachten is dat geen probleem we hebben een wachtruimte met koffie en WIFI.

Wanneer de Spelcomputer klaar is

Je Spelcomputer bij ons testen is geen probleem en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kan je met de PIN of contant betalen en de Spelcomputer met factuur meenemen. De factuur is bovendien het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we je een prijs opgave geven van kosten en tijdsduur.

Grafische chip herplaatsen

Groot probleem bij de spelcomputers is de warmte, door te veel warmte kan de grafische chip los komen van het moederbord, één soldering is al voldoende om een defecte Spelcomputer te krijgen, we kunnen de chip vervangen of herplaatsten en opnieuw solderen met speciale apparatuur.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

reparatie tijd Mac-fix

Je Spelcomputer de zelfde dag nog binnen gerepareerd

We repareren je Spelcomputer in een dag, dit geld voor standaard reparaties zoals laser wisselen, HDMI poort vervangen of HDD vervangen. Je kan dus vaak blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte Playstation, Xbox  of Nintendo? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingstijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met btw deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Kijk zo ziet een reparatie eruit van een Playstation 4 HDMI poort

Klik hier voor een reparatie van de Xbox One te bekijken.

Klik hier om de Nintendo Wii U reparatie te bekijken.

Klik hier voor een Nintendo Switch reparatie te bekijken.

Klik hier om een reparatie te bekijken van een Playstation.