Reparatie Wii U bij Mac-Fix Nijmegen

Is je Wii U defect? Laat deze nu bij Mac-Fix repareren zodat je meteen weer aan de slag kan met je favorieten Games. Op deze pagina zie je een overzicht van de reparaties en de kosten voor de Wii U. De prijzen zijn altijd inclusief montage en btw, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend je game console laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn.

Wij zijn een jaar of tien geleden begonnen met het repareren van spelcomputers, vandaar dat we deze reparaties nog gewoon doen. De reparaties van laser, HDMI poort, DVD drive en controller  zijn dan ook onze specialiteit. Vooral het vervangen van een laser of HDMI poort zijn veel voorkomende reparaties we kunnen deze meestal snel repareren alle onderdelen zijn op voorraad.

Prijzen reparatie Wii U

Soort reparatie Prijs
Laser vervangen €59,-
HDMI poort vervangen €65,-
DVD Drive vervangen €95,-
WIFI reparatie €65,-
Touchscreen vervangen €65,-
Soort reparatie Prijs
Moederbord reparatie Aanvraag
Vochtschade reparatie Aanvraag
3D Analoge controller €39,-
Controller reparatie Aanvraag
LCD vervangen €65,-
Geen onderzoekskosten €0,-

Hoe gaat de reparatie in zijn werk

Afspraak maken niet nodig

Je hoeft geen afspraak te maken voor de reparatie wil je dat liever wel maak dan een afspraak via de mail, chat, telefoon of via de site we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de Wii U te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de Wii U in

U kunt de Wii U brengen, de reparatie van de Wii U duurt meestal een paar uur, behalve het vervangen van een laser dat duurt een uur. Mocht een reparatie langer duren dan spreken we dat af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wachten bij ons op de reparatie

Standaard reparaties kan je gewoon op blijven wachten, het kan zijn dat sommige reparaties toch langer duren dat stemmen we altijd met je af van te voren zodat je zelf kan beslissen of je wilt wachten. Neem tijdens het wachten een kop koffie of thee dat maakt het wachten iets makkelijker.

Wanneer de Wii U klaar is

U kunt de Wii U bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met iDeal of contant betalen en de Wii U met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Betalen met de PIN, contant of iDeal

Als de reparatie klaar is dan kan je de console testen en daarna betalen met de PIN, contant of met iDeal. Betalen met de PIN heeft onze voorkeur, je krijgt altijd een factuur wat dan ook je garantie bewijs is.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Meest voorkomende reparaties Wii U

Wii U laser reparatie

De laser van de Wii U wil na intensief gebruik slijten, je merkt dat het langer duurt voor dat de games gelezen worden of dat tijdens het spelen het spel stopt. Als de laser helemaal geen games meer pakt wordt het echt tijd om de laser te vervangen door een nieuwe laser-unit, we doen deze reparatie in nog geen uur en zetten er dan een originele nieuwe laser in waar je weer jaren mee vooruit kunt.

Xbox one laser
Xbox one hdmi

Wii U HDMI reparatie

Als je Wii U geen beeld meer geeft is meestal de HDMI poort defect, het is een moeilijke reparatie om deze te vervangen en je moet de juiste apparatuur en skills hebben om deze reparatie succesvol te kunnen uitvoeren. Wij hebben de apparatuur en de kennis om deze reparatie redelijk snel te kunnen uitvoeren. Als alles goed verloopt kan de reparatie in een halve dag uitgevoerd worden.

Wii U Dvd-drive reparatie

Neemt de Wii U geen Dvd’s of games meer in? Of wordt het spel niet meer uitgeworpen als je op Eject drukt? Dan is de Dvd-drive defect en moet of gerepareerd worden of vervangen. Of de Dvd-drive nog gerepareerd kan worden kunnen we pas zeggen als we deze bekeken hebben daarvoor moet de Wii U wel eerst open gemaakt worden. 

Als de Dvd-Drive vervangen wordt dan is dat inclusief de laser deze is geheel nieuw.

xbox one dvd drive
factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn..

Je Nintendo Wii U dezelfde dag nog gerepareerd

We proberen altijd jou Wii U binnen 1 dag te repareren. De standaard wachttijd is 45 minuten reparatie tijd voor een laser te vervangen. Je kan dus blijven wachten en ondertussen een kop koffie drinken. HDMI poort vervangen duurt langer dan moet je op een paar uur tellen.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

Kijk zo ziet een reparatie eruit van een Wii U 

Klik hier voor het reparatie overzicht van de Xbox One.

Klik hier voor het reparatie overzicht van Spelcomputers.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de Nintendo Switch.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de Playstation 4.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.8 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
klantenvertellen mac-fix