Op deze pagina vindt u een overzicht van de reparaties en de kosten voor de iMac 27 inch Model A1312 bouwjaar 2009 t/m begin 2012. De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw iMac laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Onze reparaties gaan verder dan scherm of HD vervangen, wij kunnen ook de Apple iMac op componenten niveau repareren dat wil zeggen dat we ook moederbord, kortsluiting en Grafische kaart reparatie kunnen uitvoeren. Ook kunnen we data recovering doen door de SSD/HD uit te lezen en de data over zetten naar een andere HD of SSD. Klik hier voor meer informatie.

De display’s van een iMac is een duur en kwetsbaar onderdeel, Macfix heeft altijd scherpe prijzen en op de inbouw geven we 1 jaar garantie. Alle LCD’s zijn origineel en nieuw.

iPhone XS

Prijzen reparatie iMac 27 inch (2009 t/m 2012) A1312

Soort reparatie Prijs
LCD vervangen (refurbished) €160,-
LCD vervangen (nieuw) €320,-
Glasplaat vervangen  €95,-
Voeding vervangen €149,-
Ventilators vervangen €49,-
HD vervangen Aanvraag
SSD 250 GB inbouwen/upgrade €95,-
SSD 500 GB inbouwen/upgrade €185,-
SSD 1TB inbouwen/upgrade €275,-
Soort reparatie Prijs
SSD 2TB inbouwen/upgrade €350,-
Grafische chip reparatie €295,-
RAM geheugen Aanvraag
Moederbord reparatie Aanvraag
Data recovery Aanvraag
Software herstellen €35,-
Vochtschade herstellen Aanvraag
EFI lock verwijderen Aanvraag
Backlight reparatie Aanvraag
Geen onderzoekskosten €0,-

Hebt u vragen of wilt u een reparatie inplannen?

Heeft u vragen over de reparaties die we aanbieden of de bijbehorende prijzen? Neem contact met ons op. Via de onderstaande knop kunt u de reparatie van uw iMac A1312 bij ons inplannen. Schroom niet om contact op te nemen.

Neem contact op
Meld reparatie aan

Maak een afspraak

Maak een afspraak via de mail, chat, telefoon of via de site, we zullen dan snel een tijdstip afspreken om de iMac te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de iMac in

U kunt de iMac brengen, de reparatie van een scherm duurt niet langer dan een half uur. Moederbord en onderdeel reparaties duren langer en dit spreken we af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering.

Wanneer de iMac klaar is

U kunt de iMac bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met iDeal of contant betalen en de iMac met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we jou een prijs indicatie geven van kosten en tijdsduur.

efi lock verwijderen

Bij het verwijderen van een iCloud lock hoeft u niet perse langs te komen we hebben genoeg aan het iMei nummer waarmee we bij Apple het verzoek kunnen doen om de iCloud lock te verwijderen. Denk eraan iPhone XS mag niet opgegeven zijn als gestolen of verloren in dat geval kunnen en mogen we de lock niet verwijderen.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Waarom je iPhone 11 scherm bij Mac-Fix laten vervangen?