Laat nu je Playstion 5 repareren

Is je PS5 defect? laat deze nu direct bij Mac-Fix repareren zodat je meteen weer aan de slag kan met je favorieten Game. Op deze pagina zie je een overzicht van de reparaties en de kosten voor de Paystation 5. De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie periode is standaard 1 jaar. Wij brengen NOOIT onderzoekskosten in rekening, dus u kunt altijd vrijblijvend uw telefoon laten onderzoeken om te kijken wat het probleem is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Klik hier om naar het Contactformulier te gaan.

Waarom bij Mac-Fix

Wij zijn een jaar of tien begonnen met het repareren van spelcomputers, vandaar dat we deze reparaties nog gewoon doen. De reparaties van grafische chip, HDMI poort, Laser en Blu-ray drive zijn dan ook onze specialiteit. Vooral de grafische chip geeft nog al eens problemen door de warmte die de apparaten produceren tijdens het gamen. Kom gerust langs met je Playstation 4 we zullen deze snel repareren alle onderdelen zijn meestal op voorraad.

Tip: Zorg ervoor dat je PS5 niet in een kast staat vanwege de ventilatie, laat ook je PS5 schoonmaken aan de binnenzijde als deze toch open moet voor een reparatie.

iPhone XR

Prijzen voor Playstation 5 reparatie bij Mac-Fix Nijmegen

Soort reparatie Prijs
HDMI poort reparatie (vervangen) €95,00
Laser vervangen Aanvraag
Bluray Drive vervangen Aanvraag
PS5 schoonmaken(intern) + nieuwe koelpasta €55,00
Software installatie (besturing) €45,00
Soort reparatie Prijs
Moederbord reparatie Aanvraag
Voeding vervangen Aanvraag
SSD vervangen 1 TB Aanvraag
WIFI reparatie Aanvraag
SSD vervangen 2 TB Aanvraag
Geen onderzoekskosten €0,00

Playstation 5 reparatie hoe werkt het?

Afspraak niet nodig

Afspraak is niet nodig je kan zo langskomen wil je toch een afspraak maken doe dat dan via de mail, whatsapp, telefoon of via de site. We zullen dan snel een tijdstip afspreken om de PS5 te repareren zodat je een zo kort mogelijke wachttijd hebt.

Lever de Playstaion 5 in

U kunt de Paystation 5 brengen, de reparatie van een PS5 duurt meestal een dag, behalve het vervangen van een laser dat duurt een uur. Mocht een reparatie langer duren dan spreken we dat altijd af met jou. Je krijgt een bewijs van inlevering. Als je bij ons op de zaak wil wachten is dat geen probleem we hebben een wachtruimte met koffie en WIFI.

Wanneer de PS5 klaar is

U kunt de PS5 bij ons testen en wanneer de reparatie naar tevredenheid is gebeurd kunt u met ideal of contant betalen en de Paystation met factuur meenemen. De factuur is tevens het garantie bewijs wat een jaar geldig is.

Reparatie moederbord

Bij de reparaties van het moederbord moeten we eerst kijken wat er kapot is door meestal metingen uit te voeren, daarna kunnen we jou een prijs indicatie geven van kosten en tijdsduur.

HDMI poort vervangen

Groot probleem bij de Playstation 5 is de HDMI poort die defect gaat, door het bewegen van de HDMI kabel of het verkeerd aanbrengen van de HDMI kabel is de kans dat de HDMI connector kapot gaat groot. Wij kunnen er voor jou een nieuwe HDMI poort in zetten, dit is een lastig en secuur soldeer werkje wat wij met de juiste apparatuur gewoon kunnen doen.

Beoordeel Mac-fix

Na de reparatie vragen wij het email-adres van jou waarmee wij een verzoek sturen ons te beoordelen op uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe wij te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Meest voorkomende reparaties Playstation 5

PS4 HDMI poort vervangen

PS5 HDMI reparatie

Als je playstation 5 geen beeld geeft, of je krijgt knipperend beeld dan is de HDMI poort defect. Dit gebeurt vaak omdat de aansluiting van de HMDI kabel erg snel kapot gaat als bv. vaak de HDMI kabel in en uit haalt of de kabel veel beweegt. Het vervangen van de HDMI poort is een specialistische reparatie waar je speciale apparatuur voor nodig hebt, wij hebben de apparatuur en de skills om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn..

Je Playstation 4 dezelfde dag nog gerepareerd

We proberen altijd jou Playstation dezelde dag te repareren. De standaard wachtijd is 30 minuten reparatie tijd voor een laser vervangen. Je kan dus blijven wachten en ondertussen een kop koffie drinken. Chip of HDMI poort vervangen duurt langer dan moet je op een dag tellen.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

Kijk zo ziet een reparatie eruit van een Playstation 5

Klik hier voor het reparatie overzicht van de Xbox One.

Klik hier voor het reparatie overzicht van Spelcomputers.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de Nintendo Switch.

Klik hier voor het reparatie overzicht van de Wii U.