Mac-Fix.nl

Reparatie alle modellen iPad

We bieden bijna alle reparaties aan die mogelijk zijn voor een Apple iPad van model iPad 2 tot de nieuwste iPad Pro modellen. De meest voorkomende reparatie van een iPad is het vervangen van het touchscreen (glasplaat) echter vanaf model iPad Air 2 zit het touchscreen verlijmd met het LCD dus dan moet het completen display vervangen worden wat de reparatie aanzienlijk duurder maakt. We gebruiken de allerbeste kwaliteit schermen en onderdelen die er in de markt te krijgen zijn en ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen waarmee we ons absoluut onderscheiden van de rest in de regio en misschien wel in de hele Benelux. Heb je vragen kom gerust langs we maken direct gratis een offerte voor je of repareren je tablet meteen.

 

iPad reparatieiPad reparatie mac-fix

Bekijk alle modellen en de reparaties met prijzen

iPad2 reparatie
iPad 2
iPad 3 reparatie
iPad 3
iPad4 reparatie
iPad 4
ipad 5 reparatie
iPad 5 (2017)
iPad 6 reparatie
iPad 6 (2018)
iPad 7 reparatie
iPad 7 (2019)
iPad Air reparatie
iPad Air
iPad Air 2 reparatie
iPad Air 2
iPad Air 2017 reparatie
iPad Air 3
iPad mini reparatie
iPad Mini
iPad mini 2 reparatie
iPad Mini 2
iPad mini 3 reparatie
iPad Mini 3
iPad mini 4 reparatie
iPad Mini 4
iPad mini 5 reparatie
iPad Mini 5
iPad Pro 12.7 reparatie
iPad Pro 12.9 inch
iPad Pro 9.7 inch reparatie
iPad Pro 9.7 inch
iPad 9.7 2gen reparatie
iPad Pro 10.5 inch
iPad Pro 12.9 2gen reparatie
iPad Pro 12.9 inch 2nd gen
iPad Pro 12.9 2gen reparatie
iPad Pro 11 inch
iPad pro 12.9 inch 3th gen reparatie
iPad Pro 12.9 inch 3gen

Mac-Fix iPad reparatie zekerheden

iPad reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iPad door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iPad in

Als je de iPad inlevert test de monteur de telefoon en spreekt met je af welk scherm je erop wilt.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Je kan bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen, dit geld voor standaard reparaties is het een lastige reparatie dan spreken we een tijd af wanneer je de iPad weer kan afhalen.

Na 20 minuten is de reparatie klaar (standaard reparatie)

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

Betalen met iDeal, PIN of contant

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (onze voorkeur gaat uit naar betalen met de PIN). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Meest voorkomende iPad reparaties

iPad scherm reparatie

Het repareren van een iPad scherm is geen gemakkelijke klus en vaak kan je duidelijk zien als er een nieuw scherm geplaatst is. Dit is bij Mac-Fix niet het geval we gebruiken top kwaliteit schermen waar we 1 jaar garantie op geven en de montage gebeurt altijd met originele voorgesneden 3M bevestiging adhesive strips.  Tot aan de iPad Air 2 en iPad mini 2 hoven we alleen maar het touchscreen te vervangen alle modellen daarna hebben het touchscreen verlijmd wat de reparatie duurder maakt. Toch zijn onze prijzen de goedkoopste van Nederland.

iPad scherm reparatie
iPad dock connector reparatie

iPad oplaad connector vervangen

Als je iPad geen connectie meer maakt met de oplaadkabel dan wordt het tijd om de Dock connector te vervangen. Het lastige bij de reparatie van een oplaad connector van een iPad is dat het touchscreen (glasplaat) eraf moet. Vooral bij de nieuwere iPads is dat vervelend, omdat het Touchscreen verlijmd is met het LCD. We maken daar niet zo’n punt van, we proberen het Touchscreen of display er zonder beschadigingen af te krijgen mocht het mislukken dan zetten we voor inkoop prijs een touchscreen of compleet display terug. Onze ervaring is dat het niet vaak voorkomt dat de glasplaat breekt bij de demontage.

 

iPad batterij vervangen

Valt je iPad steeds uit? Of kun je nog maar een paar uurtjes doen nadat je de iPad hebt opgeladen? Dan wordt het tijd om de batterij te laten vervangen door een nieuwe. Net als bij de oplaad connector reparatie moet ook hier de glasplaat of het complete display eraf. We doen dit voorzichtig en in bijna alle gevallen gaat dit ook goed. Mocht er toch een touchscreen of display breken dan zetten we tegen inkoopsprijs een nieuwe op je iPad. Uit ervaring kunnen we rustig zeggen dat het breken van een scherm bij het openen van de iPad, maar sporadisch voorkomt.

iPad batterij vervangen

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan
reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.6 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix