Mac-Fix.nl

Reparatie iMac

We bieden bijna alle reparaties aan die mogelijk zijn voor een Apple iMac. Onze prijzen liggen 20 to 50 procent onder de prijs van Apple Care. Ook ben je de iMac vaak maar even kwijt dit tot tegenstelling van Apple waar dit al snel 1 tot 3 maanden is. Heb je een probleem met je iMac of wil je een upgrade van het geheugen kom dan gerust langs we, rekenen nooit onderzoekskosten. Je kan altijd zo binnen lopen, een afspraak maken is niet verplicht maar kan ook klik hier als je dat zou willen.

iMac reparatie reparatieiMac reparatie Mac-Fix

Welke iMac heb je? 

Modelnummer en bouwjaar staat altijd onder op de voet van de iMac

iMac A1224 reparatie

iMac 20 inch
Model: A1224
(2007-2009)

iMac A1225 reparatie

iMac 24 inch
Model: A1225
(2007-2009)

iMac A1311 reparatie

iMac 21.5 inch
Model: A1311
(2009-2011)

iMac A1312 reparatie

iMac 27 inch
Model: A1312
(2009-2011)

iMac A1418 reparatie

iMac 21.5 inch
Model: A1418
(2012-2015)

iMac A1419 reparatie

iMac 27 inch
Model: A1419
(2012-2015)

Heb je vragen, wil je een reparatie aanmelden of wil je een offerte?

Je kan ook altijd langskomen tijdens onze openingstijden voor vragen, reparatie of een offerte één van onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op
Vraag offerte aan
Meld je reparatie aan

Meest voorkomende reparaties bij een Apple iMac

Scherm vervangen van de iMac

Als je scherm gebroken is of je krijgt zwart beeld dan moet het complete LCD vervangen worden van je iMac. Vooral bij de modellen A1418 en A1419 valt dat niet mee omdat het scherm vast geplakt zit op de behuizing. Voor ons is dat een alledaagse reparatie, we hebben de tools en de onderdelen. Wij hebben hele scherpen prijzen als het om het vervangen van een scherm gaat en de montage zit erbij in begrepen. Je kan op deze reparatie gewoon wachten. 

iMac reparatie-scherm
SSD iMac

HDD vervangen voor een SSD

Een SSD in je iMac is een wereld van een verschil als je dat met een HDD vergelijkt. Maak je iMac tot 15x sneller en laat er een SSD in zetten je krijgt er geen spijt van. Een harde schijf blijft de zwakke schakel als het om de snelheid gaat van een iMac, ook de warmteafgifte van een SSD is vergeleken met een HDD zo goed als nul. Wil je een extra SSD erbij, zodat je meer opslag hebt en de OSX op een apprte SSD kan laten draaien? Geen probleem dat kunnen we zo regelen, we backuppen en installeren alles weer op de nieuwe SSD.

Voeding vervangen van een iMac

Mocht je iMac helemaal dood zijn en niet meer opstarten dan is bijna zeker de voeding defect. Als de voeding vervangen moet worden dan moet ook het scherm eraf en vooral bij de nieuwere modellen is dat lastig omdat het scherm geplakt zit op de behuizing. we hebben al verschillende klanten gehad die het scherm kapot gemaakt hebben bij het demonteren. Neem geen risico wij hebben het zo voor je gemaakt en je kan op de reparatie wachten.

voeding vervangen imac
reparatie tijd Mac-fix

Je Smartphone binnen 20 minuten gerepareerd

We repareren je iPhone of Smartphone in 20 minuten, dit geld voor standaard reparaties zoals scherm wisselen, oplaad connector vervangen of homebutton vervangen. Je kan dus blijven wachten bij ons en rustig een kop koffie drinken.

Geen afspraak nodig

Heb je een kapotte smartphone, iPhone, Macbook of ander toestel? Kom meteen naar de Cargadoorweg 11 in Nijmegen, je kan gewoon tijdens openingtijden komen we helpen je dan meteen. Bellen kan natuurlijk altijd.

parkeren mac-fix

Gratis parkeren voor de deur

Je kunt bij ons voor de deur GRATIS parkeren, dus niet de halve stad doorlopen maar gewoon recht voor onze deur. Hoe makkelijk kan het zijn.

Tijdens het wachten altijd een kop koffie

Wachten is nooit leuk al duurt het maar even, een kop koffie of thee maakt het net wat aangenamer.

factuur mac-fix

Altijd een factuur na de reparatie

Als de reparatie gedaan is krijg je altijd een factuur met BTW deze kan je gebruiken voor je boekhouding, verzekering en als garantie bewijs dat een jaar geldig is.

iMac reparatie werkwijze bij Mac-Fix Nijmegen

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iMac door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

Lever de iMac in

Als je de iMac inlevert test de reparateur de iMac en spreekt met je af wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten zullen zijn.

Wacht bij ons op de zaak op de reparatie

Als het om een kleine reparatie gaat dan kan je bij ons wachten op de zaak en rustig zitten en een kop koffie of thee nemen.

Als de reparatie klaar is

Als de reparatie klaar is roept de reparateur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de macbook te testen en eventuele vragen te stellen. Als de Macbook is ingeleverd voor reparatie bellen we je op als de reparatie klaar is.

Betalen met iDeal, PIN of contant

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (onze voorkeur gaat uit naar betaling met de PIN). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

Beoordeel Mac-Fix

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Klanten tevredenheid daar gaat het ons om!

We scoren een 9.6 uit 10 op de meest betrouwbare review-site
van Nederland: Klantenvertellen.nl
Deze beoordelingen helpen ons enorm om onze service te verbeteren, omdat we elke klant serieus nemen.
Wij willen onze service hiermee naar een nog hoger niveau brengen.

Bekijk alle reviews
Klantenvertellen reviews Mac-Fix